Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Ota hyödyt irti Talivoiteestasi

Kirjoittanut Hanna Savioja
Ota hyödyt irti Talivoiteestasi

Näillä vinkeillä onnistut ja saat maksimaalisen hyödyn irti talivoiteestasi

Talivoide on täyttä tavaraa ja saat sen kestämään huomattavasti pidempään näillä käyttövinkeillä. Tarvitset tuotetta vähemmän kun annostat sitä oikealla tavalla. Ihosi ja kukkarosi kiittää. Muutamalla niksillä varmistat että myös ihosi saa mahdollisimman tehokkaasti kaikki talivoiteen arvokkaat rasvahapot käyttöönsä.

 

  1. Levitä talivoide aina puhtaille kasvoille. Jos voiteen alle jää epäpuhtauksia, meikkiä tai muita tuotteita, saattaa iholle syntyä helpommin tukkeumia. Pidä myös huoli, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat kun otat voidetta purkista. Tämä auttaa tuotetta säilymään pidempään.

  2. Käytä voidetta maltillisesti ja annosta sitä sen verran kuin iho pystyy ottamaan vastaan. Ihon kuuluisi olla matta ja kimmoisa levityksen jälkeen- ei liukas ja rasvainen. Sopiva määrä riippuu pitkälti ihotyypistäsi. Toisille talivoide soveltuu hyvin myös päivävoiteeksi ja jotkut pitävät siitä enemmän yövoiteena. Kokeilemalla selvität omalle ihollesi sopivan määrän ja levitysajankohdan.

  3. Käytä kasvovettä talivoiteen alla. Tämä on ehkä tärkein kohta! Kasvovesi auttaa talivoidetta imeytymään paremmin ihoosi. Tämä on hyödyllistä etenkin jos ihosi on kuiva. Tämä todella tekee suuren eron!
    Vinkki: Suihkuta kasvovesi puhdistuksen jälkeen suoraan iholle. Levitä talivoide kasvoille kasvoveden ollessa vielä kosteaa.

  4. Puhdista kasvot vain iltaisin. Kokeile aamuisin kasvojen pyyhkimistä vanulappuun kostutetulla kasvovedellä. Tämä auttaa ihoasi säilyttämään oman suojamuurinsa paremmin. Täältä löydät luonnolliset tuotteet ihon puhdistukseen.

 

Ihania hetkiä luonnollisen ihonhoidon parissa!

-Hanna <3

← Vanhempi postaus

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua